Évi közgyűlés volt a gombosi Arany János MME-ben

Megtartotta évi közgyűlését a gombosi Arany János Magyar Művelődési Egyesület.

A Tűzoltó Otthonban egybegyűlt jelenlevőket Stepanović Julianna, az egyesület elnöke köszöntötte. Elmondta, a gombosi Arany János MME hosszú ideje küzdött komolyabb nehézségekkel, de mostanra sikerült helyreállítani a vezetőséget, a szervezőcsapatot. Mindannyian, összefogva azon dolgoznak, hogy az egyesület hírneve tovább növekedjen. Az elnök köszönetét fejezte ki a Dunatáj Egyesülés, továbbá a zombori Szórványközpont vezetőjének, munkatársainak, amiért átsegítették az egyesületet az adódó problémákon. Háláját fejezte ki a gombosi Önkéntes Tűzoltó Testületnek és a Tamaskó József Méhészegyesületnek a készséges együttműködésért.

Megválasztották a közgyűlés munkaelnökségének tagjait, Klenanc József (elnök), Andrasics Alabert, Blagojević Mária (tagok), Muskovity Károly jegyzőkönyvvezető, Pintér László és Kovács Krisztina hitelesítő tagok személyében.

A közgyűlés során beszámoló hangzott el az elmúlt év tevékenységeiről, a szakcsoportok működéséről és ismertették a további terveket.

Egyebek mellett megtudtuk, az egyesület berkein belül ismét lelkesen működik három tánccsoport, a kicsi, a középső és a felnőtt csoport. A nagycsoport készül, fellép majd a júniusi Gyöngyösbokréta Fesztiválon. A színjátszók is aktívak, a Négyesfogatokon való szereplésük továbbra is figyelemreméltó és dicséretes.

Valamennyien lázasan készülnek a június 29- én, az egyesület által megrendezésre kerülő Gombosi Búcsúi Napra.

A közgyűlést közös társalgás követte, amelyen a finom kiflit a Bekker Pékség, az italt pedig az Önkéntes Tűzoltó Testület adományozta.

LMT