Évi közgyűlést tartott a gombosi ÖTT

Március 17-én tartotta évi közgyűlését a gombosi Önkéntes Tűzoltó Testület. Az egybegyűlt tagságot és a Tűzoltó Szövetség, a helyi egyesületek, civil szervezetek, továbbá a környező települések és a testvértelepülés, Ballószög, illetve a horvátországi Dályhegy tűzoltó testületeinek képviselőit az elnök, Molnár Róbert köszöntötte. Megválasztották a munkaelnökség tagjait, Klenanc József, Blagojević Mária, Kovács Terzity Melinda, Muskovity Károly személyében.

A beszámolóban ismertették az elmúlt év tevékenységeit, eredményeit. A jövő évi tervekkel kapcsolatban elhangzott, Szent Flórián ünnepének megtartása, a hagyományos gyakorlatokon, versenyeken, továbbá a Baráti Találkozókon való részvételek mellett ebben az évben megszervezik majd a gyerek tűzoltók oktatásának további fázisait. Terveznek egy baráti találkozót szervezni a gyerekek számára, amelynek keretében a helyiek és a környező Testületek gyerekcsapatainak tagjai elméleti és játékos oktatáson, vetélkedőn vesznek részt együtt.

A közgyűlés folyamán előléptetéseket és kitüntetéseket osztottak a Testület kiemelkedő teljesítményt nyújtó, illetve tiszteletbeli tagjainak.

LMT

Sörfőző Katinka fényképei: