Civil szervezetek ünnepe - Nyári Játékok Kupuszinán

Kupuszinán 13. alkalommal szervezték meg a Nyári Játékok nevű tömeges rendezvényt, a falu civil szervezeteinek, egyesületeinek ünnepi versenyét.

Idén a ,,sárkányos parton” hét csapat, a Helyi Közösség, az Önkéntes Tűzoltó Testület, a Sportegyesület, a Fácán nevű Vadászegyesület, a Petőfi Sándor Művelődési Egyesület, a Fikusz Ifjúsági Szervezet, Süllő Sporthorgász Egyesület tagjai mérkőztek meg egymással, ügyességi játékok során. Hét forduló volt, hét különböző játékkal, ugyanis valamennyi egyesület magával hozott egy-egy játéktervet is. A mókás versenyek kommentátora Toldi István, többszörösen díjazott népmesemondó, a bíráskodás feladatát két tornatanár, Kiss Katalin és Csernai Dénes látta el. A mérkőzések szünetében a Tűzoltó Testületnek köszönhetően, kicsi és nagy gyerekek örömére habparti zajlott.

A verseny vándorserlegét immár második éve a Fácán Vadászegyesület vitte haza. Amelyik egyesület zsinórban háromszor nyer, örökös tulajdonosa lesz a díjnak. Második helyezett a Süllő Sporthorgász Egyesület, harmadikként az Önkéntes Tűzoltó Testület csapata végzett. Minden részvevő, néző és szurkoló meghívást kapott a közös babvacsorára.

Galéria